Openstaande vacatures

Werken bij Bingoal?

Ontdek hier onze openstaande jobs.

Gemotiveerde uitbater voor wedkantoor

Wegens uitbreiding van retailnetwerk van eigen wedkantoren zijn we op zoek naar gemotiveerde uitbaters voor volledig beheer.

Momenteel zoeken we kandidaten voor onze kantoren te: Kruibeke, Tervuren en Kuurne.

Meer weten

 

Customer Support Medewerker

Je bent het aanspreekpunt van de klanten van Bingoal. Je communiceert met geduld en zoekt gericht naar oplossingen. Je staat in direct contact met alle afdelingen van Bingoal, behoudt het overzicht en escaleert problemen naar andere afdelingen waarbij je klaar staat om je collega's bij te staan voor een goede afhandeling. Ondersteunen van het bookmaking-team in day-to-day zaken behoort tevens tot je primaire activiteiten. Je bent flexibel inzetbaar en tweetalig. 

Meer weten

 

Back-End Software Engineer

Als je gepassioneerd bent door achterliggende technologie en hoe alles werkt onder de motorkap, je een goed gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en je je snel kan inwerken in een nieuwe omgeving; dan gaan we met plezier naar jouw sollicitatie kijken.

Meer weten

 

Front-End Software Engineer

Als je een gepassioneerde UI ontwikkelaar bent met een goed gevoel voor verantwoordelijkheid en je je snel kan inwerken in een nieuwe omgeving; dan gaan we met plezier naar jouw sollicitatie kijken.

Meer weten

 

Marketing Medewerker

Je bent mee verantwoordelijk voor het uitdenken, opzetten en uitvoeren van creatieve marketingacties en communicatie activiteiten. Je werkt de verschillende campagneconcepten en promotionele acties van A tot Z uit zodat je de juiste doelgroep weet te bereiken. Je volgt de dagelijkse werking van de marketingactiviteiten nauwgezet op. Je denkt proactief mee over nieuwe online en offline campagnes en werkt mee aan de implementatie ervan.

Meer weten

 

Marketing Manager

Je maakt deel uit van het managementteam, werkt nauw samen met de salesmanager en rapporteert aan de CEO. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het marketingbudget. Je ervaring op strategisch niveau is bijzonder belangrijk maar daarnaast heb je zelf ook een ‘can do-mentaliteit’. Je ontwikkelt en implementeert de marketing-, communicatie- en eventstrategie. Je leidt het marketing team. 

Meer weten